Zanosne i definisane usne za nekoliko sekundi! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen / ultabeauty

Sjajan trik

Zanosne i definisane usne za nekoliko sekundi! (VIDEO)

Jedna od najvažnijih stvari kada je u pitanju šminkanje, pored kvalitetnih proizvoda i boja koje pristaju vašem licu, jeste i tehnika nanošenja šminke.

Žene se uglavnom fokusiraju na isticanje očiju, ali mnogo njih zaboravlja na jedan senzualni detalj - usne.

Čak i kada se radi o neutralnom ružu, da ne govorimo o jakim nijansama poput crvene i pink, veoma je važno da pravilno iscrtate usne, pa tek onda nanesete boju, iz tri razloga - ljepše će izgledati, karmin se neće razlivati i vaše usne će doći do punog izražaja.

Da biste dobro iscrtali usne, poslužite se malim trikom slavne profesionalne šminkerke Lori Tejlor Dejvis.

 

Foto: Youtube printscreen / ultabeauty
Foto: Youtube printscreen / ultabeauty

 

Riječ je o iscrtavanju slova "X" na sredini gornje usne. Kada ste to uradili, neka vam te linije budu vodilja, pa dalje iscrtavajte uz ivicu usana.

Tek kada ste lijepo oblikovali i uokvirili usne, popunite ih ružom.

Takođe, vodite računa da ruž i olovka budu u sličnim tonovima, kako ne biste izgledali kao da ste pošli na maskenbal ili u cirkus.

Detaljno uputstvo pogledajte u videu!

Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.