Crni luk je sve što vam treba da bi vam KOSA rasla kao luda
Ilustracija

Efikasna metada

Crni luk je sve što vam treba da bi vam KOSA rasla kao luda

Zdrava i sjajna kosa je nešto što svaka žena priželjkuje. Ako žudite za ravnom, gustom, dugom i sjajnom kosom, imamo pravi lijek za to.

Metoda s crnim lukom je veoma efikasna, a nema ni štetnih efekata, poručuju dermatolozi.

Crni luk je odličan jer je bogat sumporom koji podstiče proizvodnju kolagena, koji je jako važan za rast kose. Oni koji su primijenili ovu metodu kažu da pokazuje rezultate već nakon mjesec dana.

Recept: Izrendajte dva do četiri luka i iscijedite njihov sok. Masirajte glavu sokom crnog luka i ostavite da djeluje oko 15 minuta. Možete čak i do sat vremena, ako se ne žurite.

Nakon ovog tretmana, operite kosu kao što bi inače i dodajte regenerator. Tretman je potrebno primjenjivati dva puta mjesečno.

Dnevno.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.