Jovanka Radičević u Vardaru do 2018.
foto: handball.me

Produžila ugovor

Jovanka Radičević u Vardaru do 2018.

Naša reprezentativka i zvanično najbolje krilo planete na proteklom SP Jovanka Radičević ostaće u Vardaru najmanje do ljeta 2018.godine.

Joka je danas potpisala novi dvogodišnji ugovor sa šampionom Makedonije, dok su saradnju ali na godinu dana produžile Barbara Lazović, Anja Althaus, Amandin Lejno i Andrea Penezić, prenosi portal handball.me.

“Imamo čast i zadovoljstvo da objavimo da smo produžili ugovore sa Anjom Althaus, Amandin Lejno, Barbarom Lazović i Andreom Penezić do juna 2017. godine, a naše desno krilo Jovanka Radičević će ostati do 2018. Cilj nam je da imamo najbolje rukometašice koje žele da igraju za Vardar”, rekao je Davor Stojanoski, izvršni direktor Vardara.

Radičević je u Skoplje stigla 2013.godine.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.