Budućnost u nedjelju dočekuje Vardar
foto: handball.me

Drugo kolo Glavne runde Lige šampiona

Budućnost u nedjelju dočekuje Vardar

Budućnost respektuje Vardar i njegov kvalitet, ali zna kako se pobjeđuje makedonski prvak i želi to da ponovi, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Budućnost i Vardar odigraće u nedjelju u Podgorici utakmicu drugog kola Glavne runde Lige šampiona, prenosi portal Šansa sport.

Adžić je kazao da je Vardar tim koji ima najbolju startnu poziciju, jer njegove rukometašice nijesu imale opterećenje na Svjetskom prvenstvu.

"Duže su zajedno, a očekuje nas jači igrački nego na fajnl-foru za Sanju Damjanović i Andreu Čović. Znamo kako smo pobjeđivali Vardar i nadam se da ćemo izazov riješiti u našu korist i osvojiti važne bodove za četvrtfinale", kazao je Adžić na konferenciji za novinare.

Budućnost je u Đeru prekinula seriju od 22 meča i 20 mjeseci bez poraza.

Vardar je na startu Glavne runde savladao Bukurešt 22:21.

Neće moći da računaju na Suzanu Lazović koja je danas operisana u Danskoj, Marta Žderić ima problema sa Ahilovom tetivom, Dragana Cvijić sa koljenom, a na povrede se žale i Kristina Neagu i Majda Mehmedović - rekao je Adžić.

Budućnost je posljednje dvije godine eliminisala Vardar u polufinalu završnog turnira Lige šampiona.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.