Crna Gora izgubili od Makedonije na

Poljska

Crna Gora izgubili od Makedonije na "generalci" pred EP

Rukometaši Crne Gore poraženi su u posljednjoj provjeri pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj od Makedonije 29:26.

Selektori su odmarali najbolje bekove Borozana i Lazarova, a Crnogorci su Makedoniji pružili jači otpor nego juče.  Crnogorci su držali priključak cijelo vrijeme, a na tačno 10 minuta prije kraja smanjili su na 23:22. Ipak nakon toga Makedonije je preko Stoilova i Georgijevskog vezala tri gola i riješila je pitanje pobjednika.

Najefikasniji u crnogorskom timu bio je Miloš Vujović sa sedam golova, šest je dao Lipovina, Čavor četiri, Radović, Ševaljević i Petričević po dva dok su se Milašević i Grbović po jednom upisali u strijelce.

Crna Gora će šampionat Evrope otvoriti mečom protiv Mađarske 16. januara.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.