Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić najbolji trener na planeti!
Dragan Adžić

Drugu godinu zaredom

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić najbolji trener na planeti!

Trener rukometašica podgoričke Budućnosti i selektor ženske reprezentacije Crne Gore Dragan Adžić izabran je za najboljeg trenera na planeti u prošloj godini u tradicionalnom izboru Handball-Planet.com.

Adžić, koji je trener aktuelnog šampiona Evrope i selektor crnogorske reprezentacije, osvojio je nagradu za najboljeg trenera u ženskom rukometu drugu godinu zaredom.

Kao i prošle godine, glavnog konkurenta imao je u selektoru Norveške Toriru Hergeirsonu. Adžić je osvojio najviše glasova žirija sastavljenog od novinara iz 17 država, kao i posjetilaca sajta.

Ovo je drugo veliko priznanje za Ženski rukometni klub Budućnost ove godine.

Igračica Budućnosti Kristina Neagu, proglašena je za najbolju igračicu planete u tradicionalnom izboru Handball-Planet.com. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.