Itudis opet psuje na srpskom

Nezadovoljan

Itudis opet psuje na srpskom

Trener CSKA Dimitris Itudis nezadovoljan reakcijom svoje odbrane, ponovo je pokazao odlično znanje srpskog jezika

Trener CSKA Dimitris Itudis je već jednom pokazao da mu srpski jezik nije stran, pogotovo kada njegovom timu ne ide kako Grk zamišlja

Itudis je prošle sezone u meču protiv Malage ljutito opsovao na tri jezika, među kojima je bio i srpski. A nešto slično se desilo i večeras u Moskvi na meču između CSKA i Real Madrida.

Dimitris nezadovoljan reakcijom svoje odbrane je opet koristio neke izraze, koji nisu strani nama sa Balkana (pogledajte na video snimku u 27:15).

Inače, Itudis je bio dugogodišnji pomoćnik Željka Obradovića, a i studirao je u Zagrebu, pa ne čudi poznavanje našeg jezika.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.