Madonin koncert u Singapuru zabranjen mlađima od 18 godina
Madona

Svjetska turneja

Madonin koncert u Singapuru zabranjen mlađima od 18 godina

Koncert koji će Madona održati 28. februara u Singapuru, u okviru svjetske turneje "Rebel Heart", bit će zabranjen mlađima od 18 godina.

Madona će svoj nastup, prvi koji je ikada imala u ovoj državi, održati na nacionalnom stadionu koji može primiti 55.000 posjetilaca, prenosi Anadolija.

"Molim vas da imate na umu da koncert ima oznaku 'R18' uz upozorenje na 'seksualne reference'. Samo starijima od 18 godina biće dozvoljen ulazak na koncert", navela je kompanija MediaCorp Vizpro.

Inače, u toj zemlji koncerte i druge vidove zabave reguliše Uprava za razvoj medija, koja je zadužena i za cenzuru filmova i televizijske produkcije.

Madonina pojavljivanja na sceni tokom turneje često su praćena oskudno odjevenim plesačicama maskiranim u monahinje koje plešu oko šipki.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.