Kobra naletjela na djevojku, a njena reakcija je oduševila internet (VIDEO)
Foto Printscreen Youtube

Južna Afrika

Kobra naletjela na djevojku, a njena reakcija je oduševila internet (VIDEO)

Snimak iz Južne Afrike na kojem se vidi kako na djevojku u kupaćem kostimu velikom brzinom nalijeće kobra, postao je viralan na internetu - zahvaljujući njenoj reakciji nindža ratnika.

Još nepoznata dama snimljena je dok se sunčala kraj rijeke, kad je prema njoj pojurila opasna zmija i to brzinom od koje ćete se naježiti.

I dok bi prosječan čovjek (ili žena) u ovakvoj situaciji ili pobjegao glavom bez obzira ili se od straha skamenio, njeni refleksi su proradili i osvojili aplauze korisnika interneta.

U trenu oka, djevojka je zgrabila zmiju i bacila je nazad u rijeku, kraj koje su, prestravljeni, stajali psi. Internet je toliko bio oduševljen, da su šerovi i lajkovi samo sipali, a poklonila bi joj se čak i moćna Kejsi Katanzaro.

Ipak, kako snimak djeluje gotovo nadrealno i za neku scenu iz filma, teoretičari zavjere su "provalili" da cijela situacija vrlo lako može biti namještena.

Nečije oštro oko je primijetilo da se u dnu kadra vidi sjenka druge osobe koja zmiju vjerovatno kontroliše štapom za pecanje! Međutim, pošto se najlon ne vidi na snimku, vrlo je moguće da je ovo najhrabrija djevojka na svijetu.

Šta vi kažete?

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.