Pogledajte reakciju zlostavljanog psa kojeg miluju po prvi put (Video)

U prvi mah počela je cviliti i zavijati od straha

Pogledajte reakciju zlostavljanog psa kojeg miluju po prvi put (Video)

Snimak koji je postao viralan krajem prošle godine, tačnije 31. decembra najbolje pokazuje kako izgleda potpuno prestrašen pas nakon što je zlostavljan kao štene.

Naime, mješanka po imenu Priscila je zlostavljana, a na video snimku se može vidjeti kako je reagovala kada je jedna žena pokušala pomilovati psa. U prvi mah počela je cviliti i zavijati od straha jer je mislila kako će je žena udariti.

Nakon nekoliko trenutaka Priscila se opustila i prihvatila novu vlasnicu, a u istom snimku se može i vidjeti kako se igra i uživa u pažnji svoje vlasnice.

Pogledajte video:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.