Beauty trendovi koji će obilježiti 2016 (FOTO)
Ilustracija

Vrijeme je za promjene

Beauty trendovi koji će obilježiti 2016 (FOTO)

"Nova godina, novi početak" je univerzalna životna filozofija kojom se vodimo od 1. januara... A to znači da treba da se okrenemo novim beauty trendovima koji će obilježiti 2016. godinu....jer je vrijeme za promjene!

Prepustite se čarima uljepšavanja i osmjelite se da ponesete nove trendove... Od jakih obrva sa vještačkim dijelovima, šljokica do osvježenog loba i vještačkih pjegica na licu.

Godina pred nama biće puna izazova i eksperimentisanja!

Poigravanje perikom

Od kada se Gigi Hadid pojavila na dodjeli AMA nagrada, shvatili smo da novi look ne znači da morate drastično da promjenite dužinu ili boju kose. Atraktivna manekenka je uspjela sve da nas prevari perikom koja je imitirala popularnu bob frizuru. Dakle, budite uvjereni da ćemo je često viđati na crvenom tepihu u narednoj godini.

Bronzana senka

Zlatne i bronzane nijanse su nas osvojile na pisti. Moramo da spomenemo i fantastičan rad poznate šminkerke Pat McGrath koja nam je dokazala da topli mat tonovi savršeno izgledaju na svakoj boji očiju. Bez obzira koja je sezona, dodajte dodir topline.

Ukrasi za kosu

Od zlatnih detalja koji krase razdeljak i kosu do Kejt Bosvort savršene pletenice koja je upletena na središnjem dijelu glave. S obzirom da su ovi neobični i efektni trendovi veoma brzo prihvaćeni, očekujemo da u narednoj godini vidimo nalet novih tehnika za uljepšavanje kose.

Šljokice

Šljokice na usnama, senkama, noktima... Jasno nam je da ćemo biti prekriveni glitterom sljedeće godine. Možda će zvučati nelogično s obzirom da pričamo o šljokičavoj supstanci, ali ne zaboravite da je manje više, te ne pretjerujte.

Pletenica

Od kada ju je ove godine ponjela Olivia Palermo, znali smo da će pletenica zasigurno postati veliki trend u 2016. Podignute je u rep, na stranu ili ovlaš zakačite šnalom u bujne talase- nosite je onako kako vama odgovara!

Lažne pjege

U posljednje vrijeme imali smo priliku da viđamo pjege na modnoj pisti, koje izgledaju kao nejžan, sunčani dodir na tenu. I budimo iskreni, one izgledaju tako prirodno i lijepo na sceni, u odnosu na teške highlightere i konturisanje lica. Iako ovaj izgled možete postići uz pomoć ajlajnera ili braoon olovke, moguće je naći već gotove stikere, koji odlično imitiraju prirodne pjege

Umjetni dijelovi za obrve

Nije bio nimalo lak zadati pokrenuti Boy Brow kremu za obrve, ali ove godine nam stiže nešto sasvim drugačije. Riječ je o umjetnim dijelovima (dlačice koje se lepe na početak obrva) koje će postati pravi trend.

Lob

Lob je definitivno obilježio 2015, ali njegovo jednostavno održavanje i stilizovanje je velika prednost, tako da je nećemo odbaciti. Ove godine je možete osvježiti zanimljivim pramenovima, obrijanim djelovima ili šiškama

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.