Božićni spektakl u NBA: Okršaj najboljih na svijetu prvi put ove sezone

Božićni spektakl u NBA: Okršaj najboljih na svijetu prvi put ove sezone

Božićni program u NBA ligi uvijek je vrlo zanimljiv, a večeras se izdvaja utakmica Golden Stejta i Klivlenda.

Ovo će biti prvi ovosezonski dvoboj najboljih košarkaša današnjice LeBrona i čudesnog Stiva Carija, ali i okršaj najboljih timova Istoka i Zapada.

Klivlend je do sada upisao sedam poraza, a ekipa Golden Stejta je izgubila samo od Milvokija.

Večerašnji program počinje u 18 sati utakmicom Majamija i Nju Orleansa. Nakon tog meča Oklahoma dočekuje Čikago, a Golden Stejt i Klivlend igraju u 23 sata. Kasnije su na programu su derbi Hjustona i San Antonija te utakmica Lejkersa i Klipersa.

AA

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.