Med i đumbir: Ova mješavina liječi rak i diže iz mrtvih za nekoliko dana
Ilustracija

Vratite se u život

Med i đumbir: Ova mješavina liječi rak i diže iz mrtvih za nekoliko dana

Jedna žena tvrdi da joj je baš ovaj lijek na prirodnoj bazi, kojeg je sama napravila izliječio rak i spasio život. Nije se podvrgla hemoterapiji, niti bilo kojoj vrsti operacije, isključivo je svakodnevno konzumirala med i đumbir, i time se ponovo vratila u život.

Bolovala je od raka endokrinih žlijezda, te je provela na aparatima dvadesetak dana, ali zahvaljujući ovom receptu, uspjela se iliječiti.

Recept:

Sastojci:

2 veća komada đumbira, koje trebate pažljivo očistiti i isjeckati na sitne komadiće. Možete ih isjeckati uz pomoć električnog blendera.
Pola kilograma domaćeg meda

Priprema:

Usitnjeni đumbir dodati i dobro izmiješati sa pola kilograma domaćeg meda.

Dobijenu smjesu, prebaciti u teglicu.

Dnevno uzimati 3-4 puta po jednu kašičicu lijeka.

Jako važno je to da kašičica bude plastična, drvena ili keramička.Metalna ne dolazi u obzir!

Poslije dva do tri dana, osjetićete prve efekte. Bitno je da se pridržavate upustva za konzumiranje.

Kako ova gospođa tvrdi, lijek će vam pomoći u liječenju i vratiti vas u normalan život.

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.