Pet najstrašnijih prizora koje je zabilježio Google Maps (VIDEO)
Ilustracija

Neobični prizori

Pet najstrašnijih prizora koje je zabilježio Google Maps (VIDEO)

Vanzemaljci, anđeli, demoni su samo neke od teorija koje prate neobične prizore koje je zabilježio Google Maps. YouTube kanal “Dark5“ predstavlja pet misterioznih bića za koje neki tvrdi da su obična slučajnost, a neki vjeruju da ima nešto više.

Snimak ulice u Brazilu 2013. godine zamutio je prizor onog što se čini kao običan reklamni izlog. Kada se uveća djeluje na lik iz noćnih mora koje kao da se probija iz neke druge dimenzije.

Potom prizor iz jedne ulice u Francuskoj 2015. godine podigao je prašinu, jer su mnogi bili uvjereni da je na terasi vanzemaljac. Neko čudno stvorenje ili barem neki misle tako, može se vidjeti na snimku.

Pogledajte šta je još zabilježio Google Maps.

b92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.