Novi spot Milene Vučić za pjesmu
Milena Vučić

Pogledajte

Novi spot Milene Vučić za pjesmu "Gorim" (Video)

Milena Vučić posljednje decembarske dane provodi radno. Nakon singla "Zovi svoje drugove" koji je odlično prošao u cijelom regionu, ona je ekranizovala i pesmu "Gorim", ujedno najavivši novi album.

"Pjesma se već uveliko sluša, a prvi komentari na spot su sjajni. Sada kada sumiram cjelokupan rad na novim pjesmama, mogu da kažem da sam zadovoljna. To lično zadovoljstvo i činjenica da sam sazrela kao žena reflektuju se kroz numere koje će se naći na mom drugom albumu", kaže Milena.
 
Ovih dana crnogorska pop zvijezda boravi u Podgorici, gdje će u porodičnoj atmosferi, sa suprugom Nikolom Burovecm, provesti predstojeće praznike.
 
"Radujem se praznicima i Novoj godini. Tokom cijele godine dosta smo radili, tako da je pravo vrijeme za kratak predah prije nego objavim album", zaključuje pevačica.
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.