Animal print savršen odabir i ove sezone (FOTO)
Ilustracija

Bezvremenski komad odjeće

Animal print savršen odabir i ove sezone (FOTO)

Od svih trendova, čini nam se da se animal print uvijek, ali bukvalno uvijek vraća na velika vrata! Priznajte, i vi ga volite!

Kada su veliku Iris Apfel pitali koji trend je uvijek iznenadi svojom konstantom i popularnošću, velika lejdi mode je odgovorila: animal print. I mi se slažemo sa njom.

Redovno osporavan, ovaj print je bio i ostao jedan od onih kog ili volite ili ne podnosite, ali to ga nije spijrečilo da skoro svake godine bude u top 10 trendova.

Samim tim, velike modne kuće i brendovi su nam ove sezone ponudili oblilje aksesoara i modnih komada u kojima je glavni akcenat na printu. Od leopard i zebrastih desena, do nešto neobičnijih i rjeđih, poput kornjačine kože i dalmatinskih tufnica.

Jasno je da pred sobom imamo veliki izazov jer look sačinjen od animal desena zahtjeva malo više smjelosti i vještine pri kombinovanju. Kako biste ovladali tehnikom stilizacije, ključno je da birate statement detalje koji će upotpuniti vaš izgled.

U našoj galeriji pogledajte modne savjete najpopularnijih blogerki koje će vam otkriti kako da nosite animal desen ove sezone! (Elle.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.