Trik uz koji će vam nove štikle odmah biti udobne kao patike!
Ilustracija

Isprobajte

Trik uz koji će vam nove štikle odmah biti udobne kao patike!

Čini se da cipelama sa štiklom treba najviše vremena da se razgaze i budu dovoljno udobne da na njima možete da provedete cio dan, a da vam se ne napravi ni jedan žulj. E pa dobro obratite pažnju jer postoji trik uz pomoć kojeg ćete nove štikle gotovo odmah moći da nosite bez problema.

Što vam je potrebno?

Nove cipele, naravno ali i pamučne čarape.

Šta treba da uradite?

Tri dana prije žurke štikle obucite preko pamučnih čarapa pa hodajte po stanu bar 20 minuta dnevno. Ponovite ovaj postupak svaki dan do trenutka zabave na kojoj planirate da nosite nove cipele.

Zašto ovaj trik pali?

Pamučne čarape će  da razvuku kožu prema obliku vaših stopala i omogućiće vam da u već pri prvom izlasku uživate bez boli i žuljeva.
 

Izvor: Zadovoljna.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.