Premijera: Saša Kovačević snimio novi spot za pjesmu
Saša Kovačević

Poslušajte

Premijera: Saša Kovačević snimio novi spot za pjesmu "Živim da te volim" (VIDEO)

Popularni pjevač Saša Kovačević snimio je novi spot za pjesmu "Živim da te volim".

Ovim spotom će kao i uvijek najviše biti oduševljene pripadnice ljepšeg pola. Spot je snimljen na Tajlandu.

Dragi moji, ovaj put je 'uskoro' stvarno i imalo to značenje tako da već sada imate mogućnost da poslusate i pogledate spot za novu pjesmu 'Živim da te volim'... Nadam se da ćemo vam koliko toliko ugrijati ove zimske dane onim sto smo vam pripremili i da ćemo zajedno ući u Novu godinu sa jednom lijepom baladom. Hvala svima koji su doprinijeli da ova pjesma i spot izgledaju onako kako smo i željeli, napisao je Saša na svom Fejsbuk profilu.

Pogledajte spot:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.