Najbolja haljina za doček Nove godine (FOTO)
Selena Gomez

Zaboravite crno

Najbolja haljina za doček Nove godine (FOTO)

Kako se sezona novogodišnjih praznika približava, osjećamo prazničnu euforiju, ali mnoge žene osjete nalet panike kada ne znaju šta da obuku za novogodišnju noć.

Zaboravite na malu crnu haljinu, iako je ona klasik koji ne izlazi iz mode, predlažemo da razmotrite crvenu malu (ili dugu) haljinu. Crvena je topla, sofisticirana nijansa i prava boja da doda dobro raspoloženje tokom novogodišnje noći. Boja maline ili jagoda, rubin crvena ili nijansa rotkvica, paradajz ili vatreno crvena - u crvenoj haljini ćete uvijek izgledati kao milion dolara! 

h

Crvena haljina dužine do poda, sa dugim rukavima i čvrsto podignuta kosa, ležerna crvena haljina u stilu sedamdesetih i razbarušene lokne ili elegantna čipka u crvenoj boji i nemarna punđa… Koji god izgled odaberete crvena haljina će napraviti od vas zvijezdu večeri gdje god da ste.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.