Radonjić: Budućnost kvalitetan rival
Dejan Radonjić

Najteže gostovanje u regularnom dijelu sezone

Radonjić: Budućnost kvalitetan rival

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje izuzetno težak meč protiv Budućnosti u Podgorici, što zbog emotivnog pražnjenja nakon plasmana u Top 16 Evrolige, što zbog kvaliteta rivala.

"ABA liga je prioritet jer znamo šta donosi. Biće nam teško u Podgorici, znam kakav nas rival i atmosfera čekaju. Pokušaćemo što bolje da se spremimo, ali biće nam potrebno vremena da dođemo do boljih partija u ovoj ligi", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić kaže da je ekipa već zaboravila Bajern i u potpunosti se okrenula novim izazovima.

"Znamo kakva nas atmosfera čeka. Tamo smo tek prošle godine uspjeli da slavimo, potrošnja je ogromna, ali naš cilj se zna".

Marko Simonović, nekadašnji igrač Podgoričana, takođe naglašava atmosferu u Morači.

"Najteže gostovanje u regularnom dijelu sezone. Naš cilj se zna, a to je vrh tabele", poručio je Simonović.

Utakmica 15. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.