Alesandra Ambrosio i Adrijana Lima odlaze iz Victoria's Secret?
Ambrosio i Lima

Izostale iz ljetnjeg editorijala

Alesandra Ambrosio i Adrijana Lima odlaze iz Victoria's Secret?

Novi ljetnji editorijal Victoria's Secret snimljen je bez najpoznatijih manekenki ovog brenda Alesandre Ambrosio i Adrijane Lime.

Baš iz tog razloga počelo je da se šuška kako ove dvije ljepotice više neće biti dio ekipe. Još prošle godine, kada su obje na reviji nosile Fantasi bra najavljeno je da će uskoro odložiti svoja anđeoska krila. 

Adrijana Lima je dio ekipe Victoria's Secret još od 2000. godine, dok se Alesandra pridružila 2004, prenose Vijesti.

"Ne namjeravam ovim da se bavim cijeli život. Kada dođe vrijeme otićiću u penziju i nemam problem s tim“, rekla je jednom prilikom Alesandra. 

Ni Adrijana ni Alesandra još uvijek nijesu potvrdile ovu vijest.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.