Eurokup: Ubjedljiv poraz Budućnosti u Kazanju

Nijesu uspjeli da prirede iznenađenje

Eurokup: Ubjedljiv poraz Budućnosti u Kazanju

Košarkaši Budućnost Volija nijesu uspjeli da prirede iznenađenje u 9. kolu Eurokupa - na izueztno jakom terenu u Kazanju, ''palvi'' su poraženi ubjedljivo od Uniksa 91:77, što im je šesti poraz uz tri trijumfa.

Rusi su se tako revanširali izabranicima Luke Pavićevića za poraz u Morači od 73:63. Budućnost se sada okreće ABA ligi što je i glavni cilj ove sezone.

Budućnost je dobro počeo u Rusiji, poveo sa 11:0, ali tu i stao. Uniks je kasnije stvorio dvocifrenu razliku koju nije ispustio. Plavima je sada ostalo da se nadaju da Banvit može da izgubi u oba meča i da "plavi" savladaju" Steauu u Podgorici.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Keit Lengford sa 26 poena. U crnogorskoj selekciji najbolji je bio Tadija Dragićević sa 19, dok je Sead Šehović ubacio 13 koševa. Budućnost Voli će u posljednjem kolu, naredne srijede, ugostiti Steauu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.