Kejti Peri najplaćenija pjevačica u 2015. godini
Kejti Peri

Forbs

Kejti Peri najplaćenija pjevačica u 2015. godini

Američka pjevačica Kejti Peri (Katy Perry) je, prema magazinu Forbs, sa zaradom od 135 miliona dolara, najplaćeniji muzičar u 2015. godini.

Kako je objavljeno na sajtu Didžital spaj (Digital spy), Perijeva je zahvaljujući veoma uspješnoj svjetskoj turneji, skočila sa prošlogodišnjeg 23. mjesta na prvo.

Na drugom mjestu najplaćenijih muzičara, prema Forbsu, našla se grupa One Direction, sa zaradom od 130 miliona, a na trećem kantri muzičar Gart Bruks (Garth Brooks), sa zaradom od 90 miliona.

Četvrto mjesto, sa zaradom od 80 miliona dolara, drži Tejlor Svift.

Bend Igls (The Eagles) i Kalvin Haris (Calvin Harris) su na petom, odnosno, šestom mjestu, sa 73,5, odnosno 66 miliona dolara zarade, dok je na sedmom mjestu Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) sa 63,5 miliona.

Američki reper Pi Didi (P Diddy) je na osmom mjestu, sa 60 miliona dolara zarade, a slijede Flitvud Mek (Fleetwood Mac) sa 59,5 miliona i Lejdi Gaga (Lady Gaga) koja je ove godine zaradila 59 miliona dolara.

Među prvih deset ove godine nisu Ed Širan (Sheeran) koji je godinu završio na 12. mjestu najplaćenijih i Bijonse (Beyonce) koja je sa drugom mjesta pala na 14. jer je zaradila "samo" 54,5 miliona dolara.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.