Spot Vanje Radovanovića zabranjen na Javnom servisu (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Ne zadovoljava kriterijume

Spot Vanje Radovanovića zabranjen na Javnom servisu (VIDEO)

Spot za novu pjesmu crnogorskog kantautora Vanje Radovanovića zabranjen je na RTCG jer "ne zadovoljava kriterijume Javnog servisa".

U spotu "Supermen", u prvom planu tokom kompletnog trajanja je ženski dekolte. Videom, koji je snimljen u sklopu projekta ”Crazy Enough To Change The World” dvojice beogradskih entuzijasta, Radovanović je htio da skrene pažnju na problem raka dojke. 

Mladi crnogorski kantautor obaviješten je da spot za numeru “Supermen” ne zadovoljava kriterijume Javnog servisa. Mejl koji je primio potpisan je sa "urednik redakcije Muzičkog programa RTCG", a tu funkciju u ovom momentu obavlja muzičar Slaven Knezović.

Radovanović je na svom Facebook profilu ovako reagovao na odluku RTCG:

"RTCG je ZABRANILA emitovanje novog spota VIII2 "SUPERMEN". Razlog nije naveden, samo su rekli da je neprihvatljiv i da nije po njihovim standardima. Da, smiješno, ali kažu po standardima. Vjerovatno ga smatraju vulgarnim i prostim, bez obzira na poentu koju nosi. Meni je, na primjer, puno vulgarnija bilo koja politička emisija, često dnevnik i puno toga. I skoro su uvijek bez poente. Al' ko mene pita. Zato vas molim da prosudite sami zadovoljava li ovo vaše standarde", napisao je Vanja.

Evo spota :

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.