Peković pozajmio Partizanu 1,5 miliona eura
Nikola Peković

Čini sve da klub izvuče iz finansijske krize

Peković pozajmio Partizanu 1,5 miliona eura

Nikola Peković, predsjednik KK Partizan, čini sve da klub izvuče iz finansijske, pa tako i igračke krize. On pozajmio lični novac Partizanu, a ne dao kao poklon, što znači da će crno-bijeli kada se finansijski oporave i izađu iz dugova vratiti taj novac predsjedniku.

Kako prenosi Telegraf, Peković je na račun kluba uplatio kao pozajmicu 1,5 miliona eura. Prenos novca išao je u dva dijela - na početku šampionata i mjesec kasnije, a sredstva su uplaćena na račun Marfin banke.

Pozajmljivanje ličnog novca predsjednika kako bi klub stao na noge nije novost u Humskoj - to su uradili Vlade Divac i Predrag Danilović na početku mandata 2000. godine.

Peković je, inače, drugi u rangu po visini plate u Minesoti, sa godišnjom zaradom od 12,1 milion dolara.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.