Kako se jedna baka koja ima 101 godinu obradovala snijegu (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Sreća je u malim stvarima

Kako se jedna baka koja ima 101 godinu obradovala snijegu (VIDEO)

"Evo dokaza da možete doživjeti 100 godina ako radost pronalazite u malim stvarima" napisao je sin bakice sa snimka kog je dosad vidjelo 8 miliona ljudi.

„Vozio sam kroz snijeg i stao kako bih se okrenuo, ali u tom su se trenutku otvorila vrata suvozača. Bila je to moja majka koja je u sekundi bila napolju na snijegu” ispričao je u pozadini snimka Armand Foizi. Video kojim je zabilježio njenu dječju radost u samo nekoliko dana je vidjelo više od osam miliona ljudi. 

Čim je izašla napolje, njegova je majka Albina posegnula za snijegom kako bi napravila grudvu. Uprkos smanjenoj pokretljivosti, uspjela je da je baci ne skidajući pritom osjmeh s lica. 

Osim što ga je vidjelo više od osam miliona ljudi, video je podjelilo njih čak 150 hiljada.

 

Here's proof that if you find pure joy in the simple things you can live a 100 years.

Posted by Armand Foisy on Среда 18. новембар 2015.

 

24sata.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.