Trabzon bolji od Budućnosti
Foto:AA

8.kolo Evrokupa

Trabzon bolji od Budućnosti

Košarkaši turskog Trabzona savladali su večeras u Podgorici ekipu Budućnosti 79:82 u okviru 8. kola grupe "D", i tako došli nadomak plasmana u narednu rundu Eurokupa.

Budućnost je bila bolji rival samo na startu meča, kada je povela 7:0. Nakon toga, Trabzon je preuzeo inicijativu i prvu četrvrtinu dobio 22:21. Do kraja poluvremena gosti su povećali prednost na plus pet, pa se na odmor otišlo s rezultatom 36:41.

U nastavku meča Trabzon je zaigrao još bolje, posebno u trećoj četrvrtini. U posljednjoj dionici meča Budućnost je zaigrala bolje u odbrani i na minut do kraja meča prišla na svega tri poena razlike. Ipak, gosti su uspjeli da sačuvaju prednost. Na kraju, Budućnost-Trabzon 79:82.

Najefikasnji u timu Budućnosti bio je Bojan Subotić sa 19 poena, dok je kod gostiju Haroj ubacio 22 poena.

U ostalim mečevima iste grupe, Aris je pobijedio Unics iz Kazanja 76:70, dok je Banvit bio bolji od Steaue 90:60.

Na tabeli, Unics Kazanj, Aris i Trabzonspor imaju po 13 bodova, Banvit 12, Budućnost 11, a Steaua 10 bodova.

U narednom kolu Budućnost gostuje Unicsu u Kazanju, dok je Trabzonspor gost ekipi Banvita.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.