Prepoznajete li se u najtužnijoj i najsrećnijoj božićnoj reklami? (VIDEO)
Ilustracija

Pogledajte

Prepoznajete li se u najtužnijoj i najsrećnijoj božićnoj reklami? (VIDEO)

Njemački trgovački lanac 'EDEKA' objavio je jednu od prvih božićnih reklama i vjerujemo da će se mnogi od vas prepoznati u njoj, ali i izvući poruku za ubuduće

Glavni protagonist reklame je starac koji se nada kako će ga za Božić posjetiti djeca i unuci. No, oni su 'zatrpani' brojnim obavezama i javljaju mu kako ga ipak ne mogu posjetiti, ali sljedeće će godine sigurno. 

Žalosni je djedica kratko tugovao, a onda napravio plan kako će za Božić cijela porodica ipak doći u njegovu kuću. Kako je u tome uspio, pogledajte u zaista fenomenalnoj reklami. I za Božić nemojte zaboraviti na one koji vas najviše očekuju i trebaju. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.