Mislila da je dečko prosi, ali onda je uslijedio pravi šok! (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Muška osveta

Mislila da je dečko prosi, ali onda je uslijedio pravi šok! (VIDEO)

Nije rijetkost da ljudi, kada otkriju da ih partner vara, snime trenutak u kom im otkrivaju da znaju sve, pa potom snimak postave na internet. Međutim, jedan muškarac otišao je korak dalje...

Jedan momak je otkrio da ga je djevojka vara, te je odlučio da joj se osveti na najsuroviji mogući način, tako što će je navesti na to da pomisli da hoće da je oženi.

Pravio se da je prosi nakon što je za Halloween saznao da njegova bivša draga ima romansu s drugim.

Zato je taj neimenovani muškarac objavio video od 16 minuta. U prvom dijelu objasnio je kako je izgledala njihova veza sve dok nije saznao da postoji treća osoba.

Ćutao je i skupljao dokaze i na kraju odlučio da je zaprosi. Tako je barem izgledalo i ona je to pomislila u prvim trenucima.

U pitanju su dva pisma - nakon prvog se ona raznježila i pustila koju suzu, a nakon toga otvorila papirno srce u kojem piše "Ko je je***i Tomas?!". Tad joj je pred očima sigurno proletio cijeli život, a drugo pismo pročitala je sama kad je tada već bivši momak napustio kuću.

Video je za manje od dva dana pogledalo više od četiri miliona ljudi. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.