Ovih deset ženskih trikova za ljepotu, muškarci nikada neće razumjeti!
Ilustracija

Pročitajte

Ovih deset ženskih trikova za ljepotu, muškarci nikada neće razumjeti!

Šminkanje i sređivanje frizure, omiljena su aktivnost mnogih djevojaka. Ne žale da potroše sate i sate ispred ogledala, samo kako bi dostigle željeni izgled.

Ipak, muškarci na to ne gledaju na isti način, pa često ne mogu da shvate toliku posvećenost žena sitnicama, koje, po njihovom mišljenju, rijetko ko primijeti.

1. Bilo šta šljokičavo

Bez obzira da li je to omiljena sjenka za oči ili losion za tijelo - muškarci ne shvataju! Sigurno je da će primijetiti šljokice i svidjeće mu se efekat, ali budite sigurne da će biti zabrinutiji da neka od ovih fabulos sjajnica ne završi na njemu.

2. Korišćenje šampona i regeneratora

Svaki muškarac bi postavio pitanje zašto upotrebljavati šampon i regenerator za kosu, kada postoji 2 u 1 sapun, koji se može koristiti za sve? Sada vam je sigurno jasno kako se on, svakog puta, tako brzo istušira.

3. Sjaj za usta

Za djevojke, sjaj za usne predstavlja osnovu šminke. Za momke - sjaj za usne je neka nepoznata, ljepljiva masa koju uglavnom uopšte ne vole.

4. Ombre kosa

Ne postoji djevojka koja ne voli ovaj popularni način farbanja kose - jer on stoji fantastično svima. Ako se ofarbate, postoje velike šanse da tvoj dečko ne primijeti da si otišla kod frizera, a kada sazna, zapitaće se zašto si toliko novca dala za kosu koja se sastoji iz različitih boja!?

5. Mačkaste oči

Nikada ne požurujte djevojku koja pokušava da usavrši svoje mačkaste oči. Osim toga, nikada je ne pitajte šta je toliko dugo radila, jer je to očigledan znak da niste ni primijetili ovo remek-delo, piše cosmopolitan.rs.

6. Crveni karmin

Vaš ludo zaljubljen dečko ima veliku dilemu. Kako da vas poljubi, a da se ne zamaže karminom svuda po sebi?

7. Našarani nokti

Uredni i lijepi nokti su poželjni, ali cvjetići, šljokice ili pirsing? Momci nikada neće razumjeti zašto djevojke to rade i vjerujte da se vječito pitaju - da li ta minđušica na noktu zaista toliko boli?

8. Lažne trepavice

Sigurno ste čuli da se momci zaljubljuju u naš pogled i oči? Onda vam je jasno koliko obožavaju da ih gledaju. Ipak, vještačke trepavice ih totalno izluđuju, i apsolutno ne razumiju zašto imamo potrebu da ih stavljamo...

9. Balejaž - sunce u kosi

Sunce, gdje?  Ne pokušavaj da mu objasniš novu tehniku prosvjetljivanja i farbanja kose koja je trenutno postala popularnija od ombre i bronde. Nema šanse da on to shvati!

10. Ispravljanje kose

Momci samo pretpostavljaju da je naša kosa prirodno svilenkasta, ravna i glatka. Kada bi samo znali da je za taj pun efekat potrebno svaki put izdvojiti sat vremena, pola boce proizvoda za ispravljanje kose i naravno- presu bez koje ne možete zamisliti svoj život.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.