Adel najavila turneju širom svijeta
Adel

Nakon duge pauze

Adel najavila turneju širom svijeta

Nakon pauze od četiri godine, Adel se vratila na scenu u velikom stilu. Novim albumom "Hello" popularna pjevačica je oborila sve rekorde. Adel je odlučila da ispromoviše album kako dolikuje, te je najavila turneju širom svijeta.

Popularna pjevačica je riješila da se nakon duge pauze maksimalno posveti karijeri. S obzirom da je prije nekoliko dana objavila novi album, pjevačica je najavila turneju širom svijeta, ne bi li što bolje ispromovisala novi CD.
 
Adel je ranije pričala kako ima veliku tremu zbog turneje i nastupa pred nekoliko hiljada ljudi, s obzirom da nekoliko godina nije nastupala.
 
Međutim, pjevačica je u videu otkrila da je sve blefirala i da jedva čeka da krene na turneju.
 
-Blefirala sam sve vrijeme. Sada mi je laknulo kada vam mogu reći da ću krenuti na turneju ne bi li promovisala album.
 
Pjevačica će turneju započeti u februaru u Irskoj, zatim će nastaviti u Velikoj britaniji, a onda će preći u Evropu.
 
Uprkos prodaji cd-a u tri miliona primjeraka u SAD-u, Adel tek treba da objavi datume nastupa u SAD-u.
 
Karte za koncert će moći da se kupe od 1. decembra na zvaničnom sajtu Adel, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.