Novi trijumf Bajerna
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Bundesliga

Novi trijumf Bajerna

Fudbaleri minhenskog Bajerna nastavili su sa pobjedama pošto su bili bolji od Herte sa 2:0 (2:0) u 14. kolu njemačkog prvenstva.

Ekipa Pepa Gvardiola zabilježila je i 13. pobjedu, uz samo jedan remi, pogocima Milera i Komana već u prvom poluvremenu.

Bavarci skoro na polovini sezone već sada nemaju dostojnog rivala u prvenstvu, a prednost u odnosu na Dortmund iznosti 11 bodova.

Nešto slično kao i Bajern, Hanover je cio posao protiv Ingolštata riješio u prvih pola sata. Fudbaleri Hanovera su sa nova tri boda pobjegli sa donjeg doma tabele, a do prije samo nekoliko kola držali su fenjer.

Upravo je Hofenhajm na tom poslednjem mjestu, a nekoliko minuta ga je dijelilo od pobjede nad Borusijom iz Menhengladbaha.

Ovog popodneva radovali su se i fudbaleri Hamburga i Majnca, nakon što su nadigrali Verder i Ajntraht.

Rezultati i strijelci:

Bajern - Herta 2:0 (Miler 34, Koman 41)

Verder - Hamburg 1:3 (Ujo 64. - Iličević 3, Gregorič 27, Miler 68)

Hanover - Ingolštat 4:0 (Guedes 5, Andreasen 11, Karaman 24, Beh 83)

Hofenhajm - Borusija Menhengladbah 3:3 (Cuber 11, Polanski 34, Amiri 47. - Jonson 5, 87, Drmić 56)

Majnc - Ajntraht Frankfurt 2:1 (Muto 5, Malili 42. - Seferović 61)

Juče:

Darmštat - Keln 0:0

Sutra:

Borusija Dortmud - Štutgart (15.30)

Bajer Leverkuzen - Šalke (17.30)

Augzburg - Volfsburg (17.30)

Tabela: Bajern 40, Borusija Dortmund 29, Volfsburg 24, Herta 23, Borusija Menhengladbah 22, Hamburg 21.

Izvor:Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.