Ruska političarka likvidirana tokom seksualnog odnosa na parkingu

Eksplozija automobila

Ruska političarka likvidirana tokom seksualnog odnosa na parkingu

Ruska političarka Oksana Bobrovskaja i njen suprug Nikita Bobrovski nastradali su prilikom eksplozije automobila. Njihova polugola tijela pronađena su na zadnjem sjedištu, zbog čega se pretpostavlja da su imali seksualni odnos u trenutku eksplozije.

Eksplozija Tojote RAV4 u Novosibirsku usmrtila je u petak rusku političarku, koja je članica Putinove stranke Jedinstvena Rusija, i njenog supruga.

Njih dvoje su pronađeni polugoli na zadnjem sjedištu automobila, zbog čega se sumnja da su u toku ekplozije imali seksualni odnos.

Sumnja da je granatu aktivirao Nikita, bivši vojni specijalac.

Prema pisanju lista "The Siberian Times", njih dvoje su imali bračnih problema, a prema nezvaničnim informacijama, on ju je optuživao za nevjerstvo.

Lokalni mediji pišu da su bračni problemi nastali i zbog toga što je Nikita bio nezaposlen, dok je njegova supruga dobro zarađivala. Par je imao četvorogodišnju ćerku.

Oksana je bila i zamjenica generalnog direktora kompanije "Diskus Plus", jedne od najvećih građevinskih firmi u Novosibirsku. U blizini kancelarija ove kompanije došlo je do eksplozije njihovog automobila.

Sumnja se i na to da je bomba postavljena u automobil kako bi se likvidirala mlada političarka. Ipak, Anatoli Lokot, gradonačelnik Novosibirska, siguran je da ovaj slučaj nije povezan sa terorizmom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.