Nikšić: Turski film
ilustracija

Sjutra

Nikšić: Turski film "A poslije" na Sceni 213

Na Sceni 213 sjutra u 20h, biće prikazan turski film "A poslije" u režiji Özcana Deniza. Organizatori ovog događaja su Ambasada Turske u Podgorici i Centar za kulturu Nikšić, a u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

Adem i Didem su sedam godina u braku i njihov odnos postaje sve teži i sve zategnutiji. Adem sve manje pokazuje svoja osećanja prema Didem, što nju čini izuzetno nesrećnom.

Jedino što joj je preostalo je da se ponovo okrene svojoj karijeri, koju je zapostavila zbog braka. Naravno, Didem sada očekuje od Adema, koga i dalje voli svim srcem, da pokaže jednaku količinu nesebičnosti i razumijevanja koju je ona njemu pokazivala tokom prethodnih godina. No, sve se iz korijena mijenja kada u Didemin život uđe vitez iz neke sasvim druge bajke…

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.