Ivanović ipak ne preuzima Budućnost
Duško Ivanović

Novi trener biće poznat večeras

Ivanović ipak ne preuzima Budućnost

Nasljednik Igora Jovovića na klupi budućnosti biće poznat večeras. Iako je bilo nagovještaja da će se trofejni stručnjak, Duško Ivanović vratiti u Podgoricu, do toga ipak nije došlo, piše Portal Analitika.

Ono što se može reći jeste da u igri nijesu ni Duško Ivanović, kao ni Božidar Maljković, koji su se u medijima pominjali kao potencijalni kandidati.

Budućnost je juče neočekivano napustio višegodišnji trener Igor Jovović, iako je ekipa s njim prošle sezone igrala polufinale ABA lige, a trenutno je lider.

On je predsjednika i upravu kluba informisao o nemogućnoti da u narednom periodu vodi ekipu, zbog privatnih obaveza koje su mu prioritetne. Rastanak trenera Jovovića sa klubom, kao i saradnja u proteklom periodu, bili su na najvišem nivou.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.