Veliko umjetničko veče u Avali

Budva

Veliko umjetničko veče u Avali

U organizaciji budvanskog Hotela „Avala Resort and Villas“ u subotu sa početkom u 19 h odrzaće se muzičko scenski program, sa dizajnerskom modnom izložbom i izložbom unikatnih keramičkih i fotografskih radova.

Program ove kulturne večeri osmislio je i realizuje «Studio Night people» a u programu učestvuju džez bend «Giselle world music trio» iz Crne Gore, Plesni teatar «Marina» (Rusija-Ukrajina) i Kulturno umjetničko društvo «Ilija Kišić» iz Crne Gore.

Takođe u Hotelu će iste večeri biti upriličena izložba kolekcije odjeće od prirodnih tkanina crnogorskog brenda «Lappa» i modela dizajnera iz «Anex design»-a, kao i izložba jedinstvenih radova od keramike umjetnika Radenka Adžnadža iz Srbije, a publici će se predstaviti i Otvoreni studio fotografije Vadima Franceva «Dj Vel»

Od menadžera prodaje Hotela „Avala Resort and Villas“ Jovane Djukanović saznajemo da je za sve goste koji prisustvuju ovom svojevrsnom multidisciplinarnom kulturnom dogadjaju organizator priredio nagradnu igru hotela i spa – centra AVALA RESORT.

»Željeli smo da gostima i svim posjetiocima našeg Hotela, baš u ovom trenutku, priredimo program visokog umjetničkog kvaliteta povezujući različite umjetničke izraze a kroz program će nas sve voditi iskusni voditeljski par Aleksej Linski i Katarina Marković.»-zaključuje Djukanović.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.