Evo kakvo nas vrijeme očekuje do kraja sedmice
ilustracija

Vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje do kraja sedmice

Sjutra će u Crnoj Gori biti pretežno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi, na primorju i grmljavina, a u višim planinskim predjelima na sjeveru i susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura vazduha od -2 do 11, najviša dnevna od 3 do 16 stepeni.

Krajem dana i tokom noći susnježica i snijeg očekuju se i u nižim predjelima na sjeveru.

Naredna dva dana umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa padavinama, na jugu kiša, ponegdje i pljuskovi i grmljavina, a na sjeveru, uglavnom susnježica i snijeg.

U petak, tokom dana na jugu postepen prestanak padavina.

Za dane vikenda na jugu promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a na sjeveru pretežno oblačno, uglavnom tokom subote mjestimično slabe padavine.

U četvrtak, tokom dana, vjetar u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni, pojačan i jak, na jugu, na udare i olujne jačine, u subotu će postepeno slabiti.

Najviša dnevna temperatura vazduha u postepenom padu, a tokom subote u blagom porastu. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.