Pozitivna, vedra, zabavna, šarmantna, da to je žena Strijelac!

ASTRO

Pozitivna, vedra, zabavna, šarmantna, da to je žena Strijelac!

Pozitivna, nasmijana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva, odvažna – to je žena Strijelac! Naziva se i tragačem za istinom i mudrim filozofom jer je izrazito radoznala i u neprekidnoj je potrazi za novim znanjima i otkrićima...

Žena Strijelac obožava da vodi duge razgovore i rasprave na bilo koju temu, od politike i religije do odnosa - za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui!

Iskrena je, nezavisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno. Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji.

Prezire ograničavanja pa zajedno s tim i bilo kakve nametnute rasporede i pravila - ona mora da ima fleksibilnost i mogućnost mijenjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosjetljivost, površnost i to što je sama sebi dovoljna...

Ljubav je vječita misterija za ženu Strijelca. Zato na ljubav u isto vrijeme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na navrjednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge od njih ljubav često procvjeta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj.

Ne voli monotoniju pa zato mirne kućne večeri provedene uz televiziju nisu njen pojam idealne veze. Život želi da dijeli s nekim s kim će mentalno i fizički biti ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnog na brojna putovanja jer žena Strijelac obožava da putuje!

Lovesensa.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.