Ovako je Neda izgledala prije 40 godina (FOTO)(VIDEO)
Neda Ukraden

Sa početka karijere

Ovako je Neda izgledala prije 40 godina (FOTO)(VIDEO)

Pjevačica Neda Ukraden objavila je fotografije sa početka svoje karijere, tačnije prije 40 godina.

Ovim postupkom oduševila je svoje fanove, pogotovo one koji se pjevačice sjećaju iz mlađih dana.

neda1

Iako je već zakoračila u sedmu deceniju, pjevačica se nije previše promijenila, a i vrlo je aktivna na muzičkoj sceni.

neda2

Neda Ukraden je svoju karijeru započela sa samo 17 godina. Snimila je pjesmu "Igra bez kraja", sa kojom je pobijedila na prvom festivalu "Vaš šlager sezone". Ali 1980. godine mijenja svoj imidž i otpočinje saradnju sa Đorđem Novakovićem i Rajkom Dujmovićem, odakle sve kreće uzlaznom putanjom i sve do dana današnjeg pravi hitove koji se ne zaboravljaju.

Izvor: Kurir
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.