Adel predstavila novi singl  (VIDEO)
Adel

"When We Were Young"

Adel predstavila novi singl (VIDEO)

Pjevačica Adel je na YouTubeu predstavila drugi singl s albuma "25", koji će biti objavljen 20. novembra.

Izvođenje pjesme "When We Were Young" snimljeno je u studiju "The Church" u Londonu, a numeru je Adel napisala u saradnji sa Tobias Jesso Jr.

Nedavno je Adel upravo ovu pjesmu istakla kao svoju omiljenu sa predstojećeg albuma i dodala da joj se dopada to što Tobias Jesso Jr. nosi "vajb sedamdesetih godina".

Poslije vrtoglavog uspjeha povratničkog singla "Hello", Adel i sa ovom pjesmom potvrđuje status zvijezde, jer samo par sati od objavljivanja ima više od 128.000 pregleda.

Singl "Hello" je i poslije treće nedjelje i dalje na prvoj poziciji Bilbordove liste slušanosti, kao i na Digitalnom servisu gdje je do sad skinut više od dva miliona puta.

Adel će treći studijski album "25" objaviti u petak, 20. novembra, u izdanju XL Recordings.

Nezavisne novine

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.