Kotor među top destinacijama za 2016. (FOTO)
Kotor

Hafington Post

Kotor među top destinacijama za 2016. (FOTO)

Na listi najspecifičnijih, najneobičnijih i najegzotičnijih mjesta svijeta koje bi trebalo posjetiti u 2016. godini, a koju je sastavio britanski list Hafington Post, našao se i Kotor.

Čini se da strane turističke agencije sve više počinju da uviđaju turističke potencijale Crne Gore, s obzirom na to da se Kotor za manje od mjesec dana već drugi put našao na listi top destinacija za 2016. godinu. 

Nakon prvog osvojenog mjesta na listi jednog od najpoznatijih britanskih izdavača koji se bave turističkim putovanjima - Lonely Planet, Hafington Post potvrdio je privlačnost Kotora kao turističke destinacije, smještajući ovaj grad na šesto mjesto svoje liste. 

Pogledajte kako su rangirane preostale destinacije:

 

7. Palau

 

Foto: LuxTonnerre / Flickr.com

 

6. Kotor, Crna Gora

 

Foto: Neil Thompson / Flickr.com

 

5. Kauaj, Havaji

 

Foto: Bret Robertson / Flickr.com

 

4. Bocvana, Afrika

 
Foto: Thinkstock
 
Foto: Thinkstock

 

 

3. Najarit, Meksiko

 

Foto: Christian Frausto Bernal / Flickr.com

 

2. Bavarska, Njemačka

 

Foto: Renate Dodell / Flickr.com

 

1. Grenland

 

Foto: Greenland Travel / Flickr.com

Izvor: B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.