Burj Al Arab Jumeirah: Najluksuzniji hotel Bliskog istoka (FOTO)
Burj Al Arab Jumeirah

Dubai

Burj Al Arab Jumeirah: Najluksuzniji hotel Bliskog istoka (FOTO)

Najluksuzniji hotel na svijetu, dobio je još jednu titulu kao svoj savršeni epitet – Najbolji Hotel Bliskog istoka…

Naravno, u pitanju je Burj Al Arab Jumeirah, a nagrađen je tokom Ultimate Luxury Travel Related dodjele nagrada, na ceremoniji u Njujorku. Žiri koji je odlučivao ko će odnijeti pobjedu, imao je 20 ponuđenih kategorija, i odao je priznanja luksuznim hotelima, avio komanijama, krstarenjima, spa centrima i globalnim destinacijama.

Robert Svejd iz Jumeirah grupe rekao je: “Pobjeda u kategoriji Najboljeg hotela na Bliskom Istoku je snažna reklama i priznanje za Burj Al Arab. U ime Jumeirah Grupe, operatora ovog nevjerovatnog posjeda, želio bih da se zahvalim svim posjetiocima i gostima, kao i brojnim kolegama, koji su zaslužni za podršku i kvalitet usluge koju mi pružamo.”

Ranije ove godine, Burj Al Arab dobio je titulu Najboljeg hotela svijeta, treću godinu za redom, dok je titula Najboljeg Hotela Bliskog Istoka pripala njima, deveti put.

Burj Al Arab vodi Jumeirah grupa, koja se bavi luksuznim hotelima, i član je Dubai Holdinga. Da se podsjetimo, ovaj hotel dizajniran je u obliku jedra i ima visinu od 321 metar. Ovo je jedna od najviše fotografisanih struktura svijeta i konstantno odnosi pobjedničke titule najluksuznijeg hotela. Sadrži recepcije na svakom spratu, nudi usluge privatnog batlera, korišćenje hotelskog Rolls Royce flote i privatne plaže. Ima 202 apartmana, koji mjere površinu od 170 do 780 m2, i imaju kišni tuš i đakuzi. U sklopu ovog hotela, nalazi se šest restorana, kao i idealni prostori za održavanje banketa ili konferencija. (Luxlife.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.