Kolašin: Na IV džip reliju najuspješniji Bjelopoljac Slavko Mrdak
Foto:kolektiv.me

"Montenegro adventure 4x4"

Kolašin: Na IV džip reliju najuspješniji Bjelopoljac Slavko Mrdak

Najuspješniji takmičar četvrtog kolašinskog Džip relija "Montenegro adventure 4x4" je Bjelopoljac Slavko Mrdak, dok su drugo i treće mjesto, u ukupnom plasmanu, osvojili Vladimir Grubačić iz Bileće i Tomislav Božinović iz Tivta.

To je rezultat nakon takmičenja u dnevnoj i noćnoj vožnji preko Bjelasice i pokazivanja spretnosti na poligonu.U dnevnoj i noćnoj vožnji, takozvanom, „specijalu“, najbolji je bio  Božinović, drugoplasirani je Mrdak, pišu Vijesti.

Trećaplasirani je  Grubačić u dnevnoj, odnosno, Aco Dangubić iz Bileće u noćnoj vožnji.  

Na poligonu najviše spretnosti pokazali su  Mrdak, Grubačić i Aleksandar Ilić iz Herceg Novog. 

Na ovogodišnjem Džip reliju učestvovalo je preko 70 učesnika iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hrecegovine (BiH) u 35 terenaca.
 
Takmičari su u subotu prešli , u okviru dnevne i noćne vožnje,  trasu dugu preko 100 kilometara , zahtjevnog terena od grada,  preko Ključa i Bjelasice, dok su u danas  savladavali improvizovane prepreke na poligonu. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.