Jahorina među 10 najboljih skijališta Istočne Evrope
Ilustracija

Britanski Telegraf

Jahorina među 10 najboljih skijališta Istočne Evrope

A gdje ćete vi skijati ove zime?

Britanski Telegraf objavio je listu najboljih skijališta i mjesta za odmor u Istočnoj Evropi, među kojima je i Jahorina.

Kako se navodi u opisu, na Jahorini je izgrađeno moderno naselje, a skijaške staze idealne su za noćno skijanje.

jah

Jahorina se nalazi 40 minuta od aerodroma Sarajevo, a list podsjeća da su tokom 14. Zimskih olimpijskih igara 1984. godine na ovoj planini održana takmičenja u alpskom skijanju za žene.

Prije nekoliko godina postavljeni su i ski-liftovi, a bila je u planu i izgradnja žičare Pale-Jahorina, ali projekat nije realizovan.

Prva.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.